Hos EntraX ønsker vi at du skal bli helt fornøyd med alt du kjøper av oss. Derfor har vi returservice.

Hvis du er misfornøyd med et kjøp av noen grunn, kan du returnere det til oss i opprinnelig tilstand og emballasje innen 30 dager etter mottak, så skal vi erstatte det eller kreditere kontoen din.

Hva må jeg gjøre?

Før returnering av varer skal du utfylle et returformular. Vær oppmerksom på at du må være registrert på EntraX for å få adgang til returprosedyrer.

Etter utfylling og innsending av din retur, vil du umiddelbart motta et returnummer på skjermen etterfulgt av en e-post som skal følge pakken.

Vennligst pakk dine returvarer tilbake til EntraX i originalemballasjen.

Til slutt sender du din retur til vedlagte returadresse. Hvis du er usikker på returadressen, kan du se og laste ned en adresseetikett her. Adresseetikett

Vær oppmerksom på at batterier, pærer, programvare, produkter fra vårt utvidede sortiment og produksjonsforpakning er ekskludert og kan ikke returneres.

Hvis det har gått mer enn 30 dager eller opp til tre måneder siden du bestilte varene, vil der være et returgebyr på 30% av fakturabeløpet.

Hvis det har gått mer enn tre måneder, eller inntil seks måneder siden du bestilte varene, vil der være et returgebyr på 40% av fakturabeløpet.

For å spare tid på retur av produkter bestilt på nettet, bruker du prosessen over. All informasjonen du trenger for å returnere produktene er allerede utfylt. Bare sjekk detaljene, velg årsaken til retur og send til EntraX.